De makers van de modulaire smartwatch Blocks hebben laten weten dat het slimme horloge wederom met enkele weken is uitgesteld. Nu zal de smartwatch in december worden geleverd, zes maanden na de originele releasedatum.

Blocks uitgesteld naar december

Blocks is een modulaire smartwatch met een prijs van 330 dollar. De makers van dit slimme horloge hebben veel succes geboekt op Kickstarter en werken al jaren aan het product. Ongeveer vier maanden geleden had het apparaat al geleverd moeten worden, maar dat is tot op heden nog niet het geval geweest. Nu hebben de makers laten weten dat het horloge wederom wordt uitgesteld, ditmaal naar december. Laten we dan ook echt hopen dat de modulaire smartwatch dit keer wel geleverd kan worden aan de early backers van het project.

Blocks beschikt over een rond scherm met een resolutie van 400 bij 400 pixels. Je kunt er dus zelf voor kiezen welke hardware er aan boord zit, waaronder een gps-, hartritmesensor- en een accumodule. De hardware draait op Android – niet op Android Wear – en zal direct herkennen welke modules je hebt geïnstalleerd. Daarnaast ondersteunt het apparaat allerlei vormen van bewegingen, zoals tappen, vegen, het scherm ingedrukt houden, et cetera. De smartwatch is nu nog te pre-orderen voor een bedrag van 330 dollar.