Ben je geen fan van fitnesstrackers in de huidige opzet om ze als horloge te dragen? Kijk dan eens naar de Motiv Ring. Dit kleine apparaatje is een fitnesstracker in een ring.

De Motiv Ring is één van de kleinste fitnesstrackers die vandaag de dag op de markt is. Het houdt je activiteiten bij, slaappatroon en hartslag, terwijl je hem gemakkelijk om de vinger van je voorkeur kunt dragen. De slimme ring synchroniseert met de smartphone en geeft je alle benodigde informatie in de Motiv App. Wil je een activiteit starten? De Motiv Ring herkent automatisch welke activiteit je aan het doen bent, zodat je niet zelf een activiteit hoeft te starten.

Batterij gaat drie dagen mee


Niet iedereen heeft natuurlijk even grote vingers. Daarom stuurt het bedrijf je bij interesse eerst een maattabel, zodat je de juiste maat voor om je vinger kunt vinden. Vervolgens geef je de maat en de kleur van je voorkeur door. Hierbij kun je kiezen uit Slate Gray of Rose Gold. De Motiv Ring is volgens het bedrijf zeer duurzaam en waterdicht. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik drie dagen mee en is gewoon op te laden via usb. Op dit moment is de Motiv Ring enkel nog verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar het bedrijf is van plan om de kleine activity tracker ook internationaal op de markt te brengen. Meer informatie vind je op de website van Motiv.