Motorola lanceert deze maand een collectie draadloze koptelefoons voor mensen die in alle vrijheid muziek willen luisteren tijdens het sporten; VerveLife. De VerveLife-koptelefoons met bluetooth-connectiviteit zijn waterbestendig en hebben een maximale batterijduur tot 12 uur en HD-geluidskwaliteit.

Dit is Motorola VerveLife

Motorola lanceert deze maand een collectie draadloze koptelefoons voor mensen die in alle vrijheid muziek willen luisteren tijdens het sporten; VerveLife. De VerveLife-koptelefoons met bluetooth-connectiviteit zijn waterbestendig en hebben een maximale batterijduur tot 12 uur en HD-geluidskwaliteit. Alle hoofdtelefoons zijn via de VerveLife-app op te sporen, hebben een ingebouwde microfoon en zijn compatibel met iOS en Android. Ook komt er een speciale actiecamera onder hetzelfde merk uit, genaamd de VerveCam+.

Alle koptelefoons communiceren via Hubble Connect van Motorola met de VerveLife-app. Hiermee is de bluetooth-koptelefoon in geval van verlies terug te vinden via de laatste locatie waar er verbinding met de app was. In de VerveLife-app kan ook worden ingesteld hoeveel geluid, zoals uit het verkeer, kan worden doorgelaten om veiligheid te waarborgen. Tevens kan de equalizer eenvoudig ingesteld worden via Hubble Connect. Er komen straks in totaal drie verschillende versie op de markt: Verveloop+, VerveRider en VerveOnes.

De VerveLoop+ is het model voor de meest intensieve sportactiviteiten en is waterbestendig en lichtgewicht. De hightech koptelefoon biedt stereo HD-kwaliteitsgeluid tot een bereik van 45 meter van de bron. Dankzij de vier meegeleverde maten oordopjes en frames is een goede pasvorm gegarandeerd. De batterij van de VerveLoop+ gaat tot 9,5 uur mee. De adviesprijs van de VerveLoop+ is 89,99 euro.

De draadloze headset VerveRider met extra ondersteuning in de nek is gemaakt voor de actievere gebruiker en heeft een batterijduur tot 12 uur. De koptelefoon biedt HD-geluidskwaliteit en heeft een geïntegreerde microfoon. De waterbestendige VerveRider+ geeft tevens bescherming tegen water en zweet. De adviesprijs van de VerveRider is 79,99 euro, terwijl de VerveRider+ 99,99 euro gaat kosten.

De VerveOnes en de waterbestendige VervesOnes+ draadloze oordopjes bieden stereogeluid in HD-kwaliteit, hebben een batterijduur van twaalf uur en een dubbele microfoon voor extra heldere telefoongesprekken. Beide modellen worden geleverd met verschillende vervangbare oordopjes voor een goede pasvorm en zijn Siri en Google Now compatibel. Adviesprijzen: 199,99 euro voor de VerveOnes, 249,99 euro voor VerveOnes+.