Als we techjournalist Evan Blass mogen geloven dan brengt Motorola binnenkort een speciale Moto Mod uit voor de Moto Z-lijn: een virtualrealitybril. Hoewel de fabrikant de bril positioneert als een Moto Mod, is het waarschijnlijk een Daydream View-headset.

Moto Z krijgt eigen virtualrealitybril

In de afgelopen jaren heeft Motorola heel wat accessoires uitgebracht voor de Moto Z-lijn. Dit is een lijn smartphones waarvan de mogelijkheden uit te breiden zijn door de accessoires, de zogenaamde Moto Mods, op de achterkant te klikken. Er zijn wat problemen met de lijn (mensen worden ontslagen, telefoons worden geannuleerd), maar Motorola zou wel met de accessoires door willen gaan -- wellicht in iets mindere mate. De volgende Moto Mod die op het programma staat is mogelijk een virtualrealitybril, aldus techjournalist Evan Blass.

Blass heeft enkel een afbeelding gelekt via Twitter, helaas is er nog geen informatie over de virtualrealitybril beschikbaar. Op basis van de afbeelding kunnen we in elk geval zeggen dat deze Moto Mod net zo goed een Daydream View-headset kan zijn. Opvallend is dat de camera aan de voorkant nog steeds zichtbaar is, waardoor nu wordt gedacht dat je er ook dingen binnen augmented reality mee kunt doen. Dat zou een mooie manier zijn om ervoor te zorgen dat deze bril anders is dan alle andere Daydream View-headsets van dit moment.