MyKronoz heeft donderdag bekend gemaakt dat er later vandaag een Kickstarter-campagne gelanceerd wordt voor de ZeTime. Dit is een hybride smartwatch: er zijn fysieke wijzers aanwezig op een klein, rond scherm dat digitale informatie kan weergeven.

Kickstarter-campagne van MyKronoz voor de ZeTime

MyKronoz heeft een hybride smartwatch ontwikkeld met een opmerkelijk design. In het midden van het scherm van het apparaat zit namelijk een klein gat. In dat gat zit een klein mechanisme waar fysieke wijzers aan vastgemaakt zijn. Het resultaat: een hybride smartwatch die wel degelijk in staat is digitale informatie te weergeven - zoals smartphonenotificaties en fitnessdata - terwijl er ook fysieke wijzers aanwezig zijn. Dit project lanceert later vandaag, rond een uurtje of vier, op Kickstarter, waar je het project dan kunt steunen.

Normaal gesproken zou je 199 dollar (ruim 184 euro) moeten neerleggen voor dit opmerkelijke apparaat, maar op Kickstarter zal de goedkoopste optie 119 dollar (iets meer dan 110 euro) gaan kosten. Voor die prijs krijgt het horloge een roestvrijstalen omhulsel en een siliconen bandje. De reden dat KyKronoz deze campagne lanceert is zodat meer mensen aan het product kunnen komen. Voor meer informatie over de ZeTime kun je terecht in ons eerder geschreven bericht over de hybride smartwatch, waar je meer leest over de specs.