Op de website van smartwatch-maker Pebble is een mysterieuze countdown opgedoken: mogelijk telt die af naar de release van nieuwe software. Het duurt nu nog maar twee dagen voordat de countdown de nul bereikt: 23 september weten we meer.

Countdown op Pebble-website: 23 september weten we meer

De smartwatch-maker Pebble heeft een mysterieuze countdown op zijn eigen website geplaatst. Op moment van schrijven moeten we nog twee dagen, negen uur en twaalf minuten wachten voordat we te zien krijgen wat Pebble wil aankondigen wanneer de countdown de nul bereikt. Pebble heeft momenteel geen smartwatch in de steigers staan - voor zover wij weten - en we denken ook niet dat het bedrijf een nieuw slim horloge zal gaan aankondigen over twee dagen. Maar wat krijgen we aanstaande woensdagavond dan wel te zien?

Dat weet niemand, maar het lijkt erop dat Pebble eerder een nieuwe software-update zal uitbrengen, dan een nieuw horloge. Mogelijk gaat het hier om de grote 3.0-update die al eens eerder is gespot op een Pebble Time. Deze update brengt een aantal belangrijke zaken naar de smartwatch, zoals de mogelijkheid de lettergrootte, de achtergrondverlichting en de intensiteit van de vibratie aan te passen. Ook zouden er nieuwe opties bijkomen voor de notificaties. Pebble zelf heeft uiteraard nog niets bekendgemaakt. We kunnen alleen nog afwachten.

Lees ondertussen ook onze recensie van de Pebble Time-smartwatch.