Als we de geruchten mogen geloven, dan zal de nieuwe, nog onaangekondigde, Samsung Gear VR 90 euro moeten gaan kosten. Samsung heeft de nieuwe headset, die onder andere met de Note 7 zou moeten werken, tot op heden nog niet aangekondigd.

Gerucht: nieuwe Samsung Gear VR kost 90 euro

Enkele retailers tonen op hun website een bedrag van 90 euro naast de nieuwe, onaangekondigde Samsung Gear VR. Deze virtual reality-bril is officieel nog niet onthuld door het bedrijf uit Zuid-Korea, maar mogelijk gebeurt dit op 2 augustus. Dan wordt namelijk ook de Samsung Galaxy Note 7 aangekondigd, waar we ook al veel over hebben gehoord. Omdat de Note 7 in de nieuwe Gear VR past, is het geen gekke gedachte dat beide producten op dezelfde dag, tijdens het zelfde evenement kunnen worden aangekondigd.

Helaas weten we nog maar weinig over de nieuwe vr-headset. Mogelijk zal de bril ondersteuning aanbieden voor de Samsung Galaxy Note 7, maar ook de Galaxy S6-lijn, evenals de Note 4 en de Note 5. De reden dat er gedacht wordt dat Samsung aan een nieuwe Samsung Gear VR werkt, is vanwege een product met het modelnummer SM-R323. De eerste Gear VR had modelnummer SM-R320 en de tweede SM-R321, dus het zou logisch zijn wanneer Samsung de nummering (enigszins) voortzet. Helaas heeft het bedrijf niet gereageerd.