Er is een foto online verschenen waarop we mogelijk de nieuwe Samsung Gear VR zien. Deze versie lijkt op zijn voorganger, met één groot verschil. Als we de geruchten mogen geloven wil Samsung deze headset lanceren voor de Samsung Galaxy Note 7.

Is dit de nieuwe Samsung Gear VR?

Samsung werkt achter de schermen aan een nieuwe Samsung Gear VR als we de geruchten mogen geloven. Deze headset zou ook compatible moeten zijn met het nieuwste toestel van het bedrijf, de Samsung Galaxy Note 7. Dit toestel is officieel nog niet aangekondigd, maar we weten al weten dat die aankondiging op 2 augustus zal plaatsvinden. Mogelijk wordt deze headset dan ook voor het eerst getoond, maar dat is helaas nog niet zeker. Voor nu lijkt dat evenement in het teken te staan van de eerdergenoemde Galaxy Note 7-phablet.

Maar ondertussen verschijnen er dus geruchten over die nieuwe Samsung Gear VR. Vandaag is er zelfs een foto opgedoken waarop we het apparaat mogelijk voor het eerst zien. Die foto kun je hieronder bekijken. Hoewel de foto van een lage kwaliteit is, kun je toch al vaststellen dat er weinig veranderd lijkt te zijn. Alleen de kleur is anders (zwart in plaats van wit). Met die kleuraanpassing kan Samsung ervoor zorgen dat mensen weten dat het om een nieuwe versie gaat. Maar dat is speculatie onzer zijde. Het wachten is op de onthulling.

samsung-gear-vr-note-7-lek