Er zijn nieuwe varianten van de vrouwelijke Huawei Watch opgedoken op de Chinese website. Varianten die de fabrikant nog niet heeft aangekondigd. In totaal gaat het om vier versies van de smartwatch, die er allemaal net even anders uitziet.

Nieuwe versies van de vrouwelijke Huawei Watch

Tijdens de CES van dit jaar heeft de Chinese fabrikant Huawei nieuwe versies van de Huawei Watch aangekondigd, die zijn bedoeld voor vrouwen. Destijds ging het nog om twee varianten, die momenteel nog steeds te zien zijn op de wereldwijde website van de fabrikant. Maar de Chinese website laat nu nog een aantal andere varianten zien. Het gaat in totaal om vier versies met verschillende armbanden, die, voor zover wij weten, nog niet in de verkoop zijn gegaan. Mogelijk volgt een aankondiging nog snel van de nieuwe varianten.

De nieuwe Elegant heeft nu een gekarteld patroon rondom de wijzerplaat zitten en zal 499 dollar gaan kosten (445 euro). De nieuwe Jewel heeft Swarovski zirkonia en kost 599 dollar (535 euro). In januari zagen we deze modellen ook respectievelijk een witte en een blauwe band hebben, maar op de website staat de Jewel bijvoorbeeld met rode kristallen en een rode leren band gepresenteerd. Ook zien we een witte Jewel met een witte band en een Elegant met een bruine, leren band. Het is nu wachten op de officiële aankondiging.