Eerst maakte Nike horlogebandjes die je Apple Watch bij je Nike-sportschoenen laten passen. Nu gaat de sportartikelenfabrikant een stap verder. De Apple Watch Series 3 Midnight Fog edition past precies bij de nieuwe Midnight Fog Nike Air VaporMax-schoenen die de fabrikant gelijktijdig lanceert.

Winter workouts

Goed voor je winter-workouts, meldt de fabrikant erbij. De nieuwe Apple Watch gaat 399 euro kosten en het GPS-horloge is al voorzien van de Nike Run Club-app waarmee je je hardloopprestaties kunt bijhouden en vergelijken met die van vrienden. Zo loop je altijd tegen iemand, al ben je helemaal alleen op weg. Verder is deze app voorzien van unieke watchfaces (wijzerplaten) en is het mogelijk om je via de app door een digitale audiocoach te laten bijstaan tijdens een looptocht.

Kleuraccenten

De nieuwe Apple Watch is qua functionaliteit gelijk aan de bestaande Nike-horloges van Apple. Alleen de stijl is aangepast aan de schoenen. Donkergrijs met enkele kleuraccenten. Vanaf 24 november zijn zowel de schoenen als de nieuwe Apple Watch via de website van Nike te krijgen.

Apple Watch 3

De Apple Watch 3 is op Wearablesmagazine uitgebreid besproken tijdens de lancering van het nieuwe slimme polshorloge. De berichtgeving is hier terug te lezen. De derde editie van het horloge heeft zelfstandig GPS, is waterdicht genoeg om ermee te zwemmen en is voorzien van een draadloze W2-chip. Er zit een barometrische hoogtemeter in. De batterij moet het, net als in de vorige series, zeker 18 uur uithouden. Het apparaatje loopt op WatchOS 4.