Maak kennis met de NUVIZ; een head-up display voor motorrijders met geïntegreerde navigatie en communicatie, een HD camera en muziek. De NUVIZ is een accessoire die je op een motorhelm kunt plaatsen en biedt verschillende opties in één apparaat. Je plaatst de head-up display aan de buitenkant van de helm, met het display precies in het gezichtsveld van de motorrijder.

Geïntegreerde navigatie, HD camera, bellen en muziek luisteren op de NUVIZ

Veel motorrijders nemen verschillende apparaten mee tijdens een rit. Een camera om opnames te maken, een navigatiesysteem op het stuur, oortjes in om te kunnen bellen en, alhoewel gevaarlijk op drukke wegen, wil je soms ook tijdens het rijden naar je favoriete muziek kunnen luisteren. Je bent vooraf dan ook een hele tijd bezig om jezelf te kunnen installeren op de motor. De NUVIZ biedt al deze mogelijkheden in een compact en gemakkelijk te gebruiken head-up display. De geïntegreerde navigatie helpt je veilig met de juiste route, direct in je gezichtsveld. Video's maak je snel door simpelweg op de opnameknop van de ingebouwde HD camera te drukken, Telefoontjes opnemen en bellen kan direct met de geïntegreerde headset, net als muziek luisteren via je favoriete streamingdiensten.

Via de  bijbehorende app voor Android en iOS kun je routes van tevoren instellen, opnames bekijken en statistieken over je motorrit inzien. De head-up display is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 699 euro op de website van NUVIZ.