Oculus heeft bekendgemaakt dat er begin oktober een nieuwe versie van Oculus Connect van start zal gaan. De conferentie duurt drie dagen en loopt van 5 tot en met 7 oktober 2016. Verwacht een hoop nieuws en een hoop presentaties van het evenement.

Oculus Connect 3 begint op 5 oktober 2016

Oculus heeft vandaag bekendgemaakt wanneer we de nieuwe iteratie van Oculus Connect, Oculus Connect 3, mogen verwachten. Deze conferentie zal op 5 oktober van start gaan, drie dagen duren en op 7 oktober weer eindigen. De conferentie vindt plaats in het San Jose McEnery Convention Center in San Jose, California. De voorgaande edities van Oculus Connect vonden in september plaats. Oculus is in elk geval voornemens de grootste Connect ooit te organiseren en nu de virtual reality-bril verkrijgbaar is, kan dat ook niet anders.

Het bedrijf kan namelijk eindelijk echt uitpakken en laten zien waartoe de bril in staat is. We verwachten daarom veel aankondigen op het gebied van software (games), maar ook hardware, zoals de controllers voor de Oculus Rift. Eerder kwam naar buiten dat die controllers in de herfst van 2016 zouden worden gelanceerd. Dus die gegevens liggen heel dicht bij elkaar - een aankondiging lijkt waarschijnlijk. Daarnaast zal Oculus Connect 3 bezoekers ook enkele keynotes en presentaties voorschotelen - genoeg om naar uit te kijken.