Later deze week horen we mogelijk meer over de toekomst van de virtual reality-bril Oculus Rift, tijdens de jaarlijkse Game Awards. Helaas heeft het bedrijf nog niet laten weten wat we op die dag precies te horen krijgen - maar dat het speciaal is, is zeker.

Speciale aankondiging van Oculus onderweg

Een beetje plagen is niet erg en wekt vaak juist interesse. Dat is ook wat het bedrijf achter de Oculus Rift gedacht moet hebben. De Oculus Rift is een virtual reality-bril die begin volgend jaar op de markt moet worden gebracht en gekoppeld moet worden aan je (dure en krachtige) gaming pc. Wat de aankondiging later deze week inhoudt, is echter nog niet bekendgemaakt. Fans van virtual reality verwachten dat de definitieve prijs en releasedatum wordt bekendgemaakt, maar dat achten wij als zeer onwaarschijnlijk.

De speciale aankondiging vindt aanstaande donderdag(nacht) plaats, tijdens de jaarlijkse Game Awards in Noord-Amerika. Tijdens dat evenement krijgen goede games niet alleen de prijzen die ze verdienen, maar worden er vaak ook teasers getoond van games die nog niet waren aangekondigd of games die nog maar weinig van zich hebben laten zien. Ook zijn er die avond optredens van verschillende artiesten. Wat er ook wordt aangekondigd aanstaande donderdag, we moeten het maar afwachten. Vrijdag lees je er alles over op Wearables Magazine.