OnePlus, de fabrikant van enkele populaire smartphones, heeft de OnePlus Loop VR aangekondigd. Dit is een vr-headset die je nu gratis kunt bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaat te reserveren en vervolgens de verzendkosten te betalen.

Bestel nu de OnePlus Loop VR

OnePlus, maker van populaire smartphones, heeft de OnePlus Loop VR aangekondigd. Deze headset is te vergelijken met de Samsung Gear VR - maar dan geheel gratis. Ook werkt de headset met meer dan alleen OnePlus-smartphones (met 'de meeste' 5"- en 6"-modellen). De fabrikant heeft aangekondigd dat er dertigduizend apparaten beschikbaar zijn, die je kosteloos kunt aanschaffen. Het enige dat je hoeft te betalen, zijn de verzendkosten. Ook dien je je nog even aan te melden met je Facebook-profiel voordat je door kunt gaan.

Mocht je interesse hebben in een gratis vr-bril, dan kun je je via deze link aanmelden. Die brengt je naar de winkel van OnePlus, waar je de bril kunt bestellen. Je dient daarvoor een PayPal-account te hebben - andere betaalmethoden worden niet ondersteund. Vanaf 6 juni worden de brillen verstuurd naar de gelukkigen. OnePlus is voornemens de OnePlus Loop VR te gebruiken als presentatiemiddel voor de OnePlus 3, die volgende maand wordt verwacht. De smartphone zal dan ook te bestellen zijn in een virtuele winkel, in virtual reality.