Apple heeft de eerste bètasoftware-update vrijgegeven voor de Apple Watch, die nu te downloaden is voor ontwikkelaars van het platform. Het ziet er niet naar uit dat Apple nieuwe functies toevoegt aan het arsenaal van de populaire smartwatch.

Bètasoftware-update voor Apple Watch

Apple heeft de eerste bètasoftware-update vrijgegeven voor ontwikkelaars met een Apple Watch. Het gaat hier om watchOS-versie 3.1.3, die geen grote of nieuwe features lijkt toe te voegen. Net zoals het iOS 10.2.1 het geval is, staat ook deze update in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen. En hoewel die updates natuurlijk altijd welkom zijn, omdat uiteindelijk de ervaring van het slimme horloge erop vooruitgaat, is het toch jammer dat er geen nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd. De update is nu in elk geval te downloaden.

Helaas geldt dat dus niet voor publieke testers; alleen ontwikkelaars kunnen deze software binnenhalen. Software-updates voor ontwikkelaars zijn niet alleen belangrijk voor hen, maar ook voor de mensen die een Apple Watch hebben. Zo weten ze alvast wat ze mogen verwachten van de nieuwste updates voor hun slimme horloge. Wel is er onlangs een andere update uitgebracht voor iedereen, namelijk watchOS 3.1.1. Ook die update bracht geen schokkende veranderingen met zich mee. Meer info over die update vind je hier.