Op CES 2017 komen we de gekste dingen tegen. Zo ook een fabrikant van seksspeeltjes die nu allemaal met wifi en een app zijn toegerust. Zoals een vibrator met wifi.

Orgasme op afstand

Manlief kan op afstand via zijn smartphone dit speeltje bedienen, om zijn partner een orgasme te bezorgen terwijl hij bijvoorbeeld honderd kilometer verderop een zakenlunch heeft. De fabrikant die verantwoordelijk is voor al dit moois, is OhMiBod.

OhMiBod

OhMiBod heeft ook een apparaatje gemaakt die de spieren van de vagina kan versterken na bijvoorbeeld een bevalling. De Lovelife Krush, heet deze. Dergelijke apparaatjes bestonden al, maar nu is er wifi aan toegevoegd en geeft de app aan of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Die Lovelife Krush kost 149 dollar.

Lovelife

De vibrator heet Lovelife Please. Dit apparaatje loopt op batterijen en kan via een app op een smartphone worden bediend. Door iedereen die de toegangsgegevens heeft, dus de eigenaresse van de Lovelife Please kan haar partner - of wie dan ook - toegang verstrekken tot het apparaat om op afstand de trillingen te regelen. De app houdt vervolgens een historisch overzicht van orgasmes bij.

Website

OhMiBod heeft veel meer van dit soort met internet verbonden seksspeeltjes bedacht, en verwacht kennelijk dat er een markt voor is. Of de producten ook in Nederland worden uitgebracht? Dat lijkt onwaarschijnlijk. Maar wie er zijn zinnen op heeft gezet, kan terecht op de website van het bedrijf om er eentje te importeren.