Pebble heeft zijn Kickstarter-doel voor zijn nieuwe producten na iets meer dan een uur al binnengehaald. Het ging om een bedrag van één miljoen dollar. Na zeventig minuten was de buit al binnen; momenteel staat de teller al bijna op zes miljoen dollar, met nog 35 dagen te gaan.

Pebble behaalt Kickstarter-doel na ongeveer één uur

Smartwatchmaker Pebble heeft gisteren een nieuw Kickstarter-project online gezet, voor drie nieuwe producten. Het doel van het bedrijf was om één miljoen dollar binnen te halen binnen 36 dagen. En dat is het bedrijf nu al gelukt, met nog 35 dagen op de klok. Na zeventig minuten had de Pebble-maker al meer dan een miljoen dollar opgehaald. Op moment van schrijven staat de teller nog net niet op zes miljoen dollar, maar dat hoeft natuurlijk niet lang meer te duren. Het is interessant om te zien hoe hoog het bedrag gaat worden.

De drie nieuwe producten zijn de Pebble 2, Time 2 en de Core. De eerste twee producten zijn nieuwe versies van populaire smartwatches, die een aantal toffe dingen met zich meebrengen, zoals een groter scherm, goede accu en betere mogelijkheden op het gebied van tracking. De Core is geen smartwatch, maar een fitnesstracker die je op je kleding kan klemmen. De Core beschikt over een 3G-verbinding, streamt muziek via Spotify, houdt je locatie bij via gps en kan op basis van je locatie een noodsignaal uitzenden als dat nodig is.