Pebble kwam vorig jaar naar buiten met een Health app waarbij het mogelijk was om onder andere in de gaten te houden hoeveel je loopt en hoeveel je slaapt. In de afgelopen maanden heeft men nagedacht over wat de volgende stap zou worden voor Pebble Health en inmiddels is daar een eerste resultaat uitgekomen. Het gaat om een Happiness App.

Hoe werkt de Happiness App?

De Pebble Happiness App is een programma van één week dat van je wil weten hoe je je voelt. Ieder uur, uiteraard alleen als je wakker bent, krijg je een melding op je smartwatch waarbij je jouw stemming en energie-level een cijfer moet geven. Ook vraagt de app waar je bent, met wie je bent en wat voor activiteiten je recent hebt uitgevoerd. Met die informatie wil de app een beter inzicht krijgen in hoe verschillende omgevingen invloed hebben op jouw stemming. Aan het eind van de week wordt vervolgens een e-mail verstuurd met het resultaat. Pebble bezweert daarbij jouw gegevens niet te gebruiken of te delen voor doeleinde die buiten de app vallen.

Waar is de Happiness App te downloaden?

Liefhebbers die graag aan de slag willen met de nieuwe app, kunnen terecht in de app van Pebble. Uit de resultaten van de tests die al hebben plaatsgevonden, kreeg men zo nu en dan nieuwe inzichten. Zo viel het bij sommige gebruikers op dat zij na een maaltijd een betere stemming hadden dan daarvoor.