Pebble heeft via zijn Kickstarter-pagina bekendgemaakt aan nog twee smartwatches te werken: twee limited editions van de Pebble Time Round. De smartwatches zijn verkrijgbaar in het goud en in het zilver en kosten 199 dollar.

Twee limited editions van de Pebble Time Round

Op de Kickstarter-pagina van Pebble - waar je de Pebble 2, Pebble Time 2 en de Pebble Core kunt backen - heeft de horlogemaker twee nieuwe varianten van de Pebble Time Round aangekondigd: eentje in het goud en eentje in het zilver. De smartwatches kosten 199 dollar per stuk (177 euro) en zijn verder stijlvol afgewerkt met enkele details. Op de Kickstarter-pagina kun je nog meer informatie lezen over de smartwatch. Ook kun je hier vinden wat voor acties er verder zijn. Daarnaast heeft Pebble nog een aankondiging gedaan.

Gisteren is bekendgemaakt dat je voortaan met je Pebble kunt reageren op iOS-berichten en dat Pebble Health wordt geïntegreerd met Apple’s HealthKit. Want niet iedereen is hetzelfde en heeft dezelfde persoonlijke doelen. Omdat Pebble Health automatisch jouw gegevens – van stappen en aantal calorieën tot je slaapritme en het moment dat je in slaap valt – bijhoudt, kun jij voortaan nog beter je prestaties meten en je grenzen verleggen. Tevens kun je je hier aanmelden voor de Pebble iOS Email Actions-bèta, een toekomstige feature.