Pebble heeft de prijs voor de Pebble Time Round met vijftig dollar verlaagd. De smartwatch kost nu 199 dollar.

Mooiste Pebble

De Pebble Time Round is de laatste smartwatch van het jonge Amerikaanse bedrijf, en volgens veel reviewers ook de mooiste. Het platte ronde klokje is in verschillende uitvoeringen en met veelkleurige bandjes te krijgen.

Webshop

Tot nu toe kostte de Pebble Time Round 249 dollar, nu is dat dus vijftig dollar minder. Overigens is de smartwatch alleen via de webshop van het bedrijf zelf te krijgen vanuit Nederland. Gewone winkels hebben hem nog niet geïmporteerd. Dat is wel het geval met de andere smartwatches van Pebble, die inmiddels algemeen verkrijgbaar zijn.

Eerste ronde smartwatch

De Pebble Time Round is de eerste ronde smartwatch van het bedrijf. Het klokje weegt 28 gram en is 7,5 millimeter dun. De smartwatch is te koop met twee bandmaten: 14 en 20 millimeter. Zwart, zilver en rozegoud zijn de kleuren waarin de kast is te krijgen. De batterij gaat twee dagen mee. Dat is niet zoveel als bij een andere Pebble, maar daar staat tegenover dat de batterij snel kan worden opgeladen. Na een kwartiertje laadtijd kan de smartwatch weer een hele dag mee.