De Pebble Time Round is vanaf heden in Nederland te koop voor 230 euro. Dat meldt Pebble zelf in een persbericht. Alle andere smartwatches van Pebble zijn in prijs verlaagd.

Dunste smartwatch

Pebble noemt de Time Round de dunste en lichtste smartwatch ter wereld. Het op design gerichte polssieraad is 28 gram licht en 7,5 millimeter dun. Via (web)winkels als Bol.com, Coolblue en de Mediamarkt  is het slimme horloge te bestellen.
pebble-time-round-groot-1

Design

Voorgaande smartwatches van Pebble leken meer op een computertje dan op een polshorloge. Daar is met de Pebble Time Round verandering in gekomen. Het is de eerste smartwatch van Pebble met een ronde wijzerplaat. Hij is in de kleuren zwart, zilver of rozegoud te krijgen en er zijn veel verschillende polsbandjes aan te hangen.

Batterij

De batterij van de Pebble Time Round gaat twee dagen mee. Dat is wel minder dan bij de voorgangers. Wel is de Time Round binnen een kwartiertje opgeladen voor één dag gebruik.

Prijzen verlaagd

Gelijktijdig met de introductie van de Pebble Time Round heeft het bedrijf zijn adviesprijzen voor de bestaande modellen verlaagd. De allereerste plastic Pebble kost nu 99,95. De Pebble Steel kost 14995. De Pebble Time kost 169,95 en de Pebble Time Steel 249,95.
pebble-time-round-groot-2

Pebble Health

De Pebble-horloges maken sinds december vorig jaar gebruik van Pebble Health. Hiermee kan iedereen met een Pebble om zijn pols de activiteits- en slaaptracker gebruiken. Nieuwe functies komen eraan. Straks integreert deze app met de dagelijkse kalender, via de timeline. En er komen suggesties van het horloge over de beste tijd om een powernap (dutje tussendoor) te pakken, of juist een korte wandeling te maken, bijvoorbeeld tussen twee afspraken.

Wil je meer weten over Pebbles, lees dan ons artikel over de horloges van deze smartwatchpionier.