Pebble heeft een update uitgebracht voor zijn Android- en iOS-apps, die meer mogelijkheden toevoegt op het gebied van je gezondheid volgen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk je aantal genomen stappen te vergelijken met een andere dag van de week of maand.

Download nu de update voor de apps van Pebble

Pebble voorziet zijn apps sneller van een update dan eerst. Nu zijn er nog meer mogelijkheden beschikbaar voor het volgen van je eigen gezondheid. Daarvoor dien je nog wel even de update te downloaden voor Android (klik) of iOS (klik), zodat je kunt genieten van de laatste toevoegingen. Zo is het nu mogelijk om het aantal genomen stappen te uploaden naar de app, zodat je die score kunt vergelijken met een andere dag van de week of maand. Ook zal de smartwatch meer informatie en tips gaan weergeven over je routines, workouts en prestaties.

Pebble Time-eigenaars krijgen ook een nieuwe feature. Zo zal de wekker op het apparaat gaan checken of je diep slaap of niet en op basis daarvan bepalen of het alarm eerder af moet gaan (slaap je niet diep, dan mag je er dertig minuten eerder uit). Op iOS is het overigens mogelijk een gesprek met recente contacten te beginnen en met vooraf ingestelde berichten te chatten. Ook kun je stemberichten inspreken en versturen. Op dit moment heeft het bedrijf nog een hoop in te halen op Fitbit, dus verwachten we binnenkort wederom een update.