Pebble zit verre van stil. Het bedrijf rolt met regelmaat grote updates uit voor zijn smartwatches en verbonden platformen. Vandaag kondigt het bedrijf wederom nieuwe firmware en updates voor de apps aan waarmee onder meer het Health-platform verbeterd wordt en een sms-functie aan de smartwatches wordt toegevoegd.

Pebble Firmware 3.9

De nieuwe API maakt het mogelijk om Pebble Health-statistieken te koppelen aan apps en watchfaces. De eerste watchface met de Health-functie is beschikbaar in de Pebble-appstore. Pebble Health is daarbij nog nauwkeuriger en heeft nu ook de optie om afgelegde afstand in aantal kilometers te tonen. 


  • Beantwoord inkomende telefoongesprekken op een Android-telefoon met een sms. Kun je je telefoon niet opnemen? Stuur dan een spraakbericht, emoji of aangepast bericht.
  • Start nieuwe gesprekken vanaf je Time-horloge met de nieuwe Send Text-app voor Android.
  • Geniet van snellere animaties en overgangen op je Pebble Time en Time Steel – al bekend voor de Time Round.
  • Bij MMS-notificaties tonen de smartwatches nu ook iconen en tekst.
  • Gebruik de Watch-Only-modus als je batterij bijna leeg is. Hiermee kun je de smartwatch net wat langer gebruiken voordat je hem hoeft op te laden.

Download de nieuwste smartphone-app voor de Pebble Time (versie 3.6 voor iPhone of versie 3.9 voor Android). Ook kun je je smartwatch naar Firmware-versie 3.9 updaten.