Met de applicatie Personal ben je in staat om de complicaties van je Apple Watch zelf naar hartenwens in te delen met emoji en tekst. Je koopt de app voor 0,99 euro, hebt daarna geen last van in-app-aankopen en kunt je creativiteit de overhand laten nemen.

Met Personal deel je je Apple Watch-wijzerplaat zelf in

Het lijkt net alsof je je Apple Watch hebt gehackt wanneer je in de hoeken van het Apple Watch-scherm emoji ziet, maar in feite heb je gewoon een simpele app genaamd Personal gedownload. Met Personal ben je namelijk in staat om de complicaties van het Apple-horloge zelf in te stellen met allerlei emoji en teksten die je leuk vindt, zonder dat je daarvoor rare fratsen hoeft uit te halen. Je downloadt de app uit de App Store (kost eenmalige 0,99 euro) en kunt meteen beginnen met het personaliseren van je Apple Watch.

Dat personaliseren doe je op je gekoppelde iPhone,maar kan natuurlijk ook op je Apple Watch. Op het scherm (welke je ook kiest) zie je een aantal modulaire omlijningen staan waar je dus die teksten en emoji in kwijt kunt. Zo kun je bijvoorbeeld snel herinneringen toevoegen die je écht niet kunt vergeten of de boel versieren voor de feestdagen. Het doel van deze applicatie is de Apple Watch persoonlijker aan te laten voelen, omdat de ontwikkelaar van mening is dat de Apple Watch de meest persoonlijke stuk hardware is.

Je kunt Personal downloaden via de onderstaande link. De app kost eenmalig 0,99 euro, maar er zijn verder geen in-app-aankopen aanwezig.