Of je volgende week nu de Fallout 4 Pip-Boy-wearable binnenkrijgt of niet, je kunt nu alvast de app voor de wearable downloaden. Het maakt ook niet uit of je nu liever Android of iOS gebruikt - zolang je maar geen phablet in de wearable probeert te proppen.

Download nu de Fallout 4 Pip-Boy-applicatie

Volgende week komt hij dan uit: de game Fallout 4. Spelers die al maanden (zo niet jaren) naar deze game hebben uitgekeken, hebben ongetwijfeld geprobeerd om een pre-order te plaatsen voor de speciale editie van de game, die wordt geleverd met een Pip-Boy-wearable. Deze wearable kun je daadwerkelijk om je pols schuiven en werkt ook echt - én kan zelfs communiceren met de open wereld-rpg in kwestie wanneer je spelcomputer en je mobile device beiden zijn verbonden met hetzelfde draadloze netwerk in huis.

Die app, genaamd Fallout Pip-Boy, is nu verkrijgbaar voor zowel Android als iOS en kun je dus alvast downloaden naar je smartphone. Zodoende ben je goed voorbereid voor de Pip-Boy die volgende week je kan op komt. Je kunt de app in principe op smartphones, phablets en tablets gebruiken als je dat leuk vindt, maar alleen de smartphone met een scherm van maximaal 5,2 inch past in de wearable van Fallout. Onlangs lanceerde Bethesda, de uitgever, ook al Fallout Shelter en Fallout C.H.A.T. voor zowel Android als iOS.