Het is in de Verenigde Staten vanaf nu mogelijk om een pizza te bestellen vanaf je Apple Watch, dankzij de magie van de Domino's Pizza-applicatie. Helaas is deze feature nog niet in Nederland beschikbaar.

Bestel de pizza met je Apple Watch

In de Verenigde Staten weten ze het wel. Daar is het al mogelijk om burrito's van keten Chipotle te bestellen en vanaf nu is het ook mogelijk om de pizza's van Domino's binnen te halen, met slechts een paar taps op het scherm van je Apple-smartwatch. In dat land was het al mogelijk om je eten te volgen van deze keten via de Apple Watch, maar Donino's gaat nu dus een stapje verder. Je hebt daarvoor wel twee dingen nodig: een profiel en de voorkeuren moeten bekend zijn bij de pizzamaker - bestellen wordt dan een eitje.

Voorlopig is deze feature alleen nog in de Verenigde Staten beschikbaar. Waarom die nog niet naar Nederland komt, is niet duidelijk, want ook wij hebben hier Domino's Pizza en de Apple Watch. Wellicht komt het doordat we nog niet de mogelijkheid hebben om een profiel aan te maken en daardoor geen Easy Order kunnen plaatsen. Wat ons betreft kan dat niet gauw genoeg gebeuren. Niet omdat de pizza's van Domino's nou onvergetelijk lekker zijn, maar omdat het wel heel erg gemakkelijk is er eentje te bestellen.