Sony heeft tijdens haar E3-presentatie aangekondigd dat er een aantal games onderweg zijn naar haar virtualrealitybril PlayStation VR. Zo kunnen spelers straks onder meer aan de slag met publieksfavoriet The Elder Scrolls V: Skyrim.

Meer games voor PlayStation VR

Sony heeft een aantal trailers vrijgegeven van games die onderweg zijn naar de PlayStation VR (review), de virtualrealitybril van Sony. We nemen de titels hieronder met je door.

Moss

In deze titel kruip je in de huid van een muis die een gigantisch avontuur gaat beleven in een kasteel, terwijl hij het opneemt tegen lieveheersbeestjes en een slang.

Star Child

Als ruimtevaarder krijg je de taak om een onbekende planeet te verkennen. Op de planeet kom je kleurrijke flora en fauna tegen -- evenals robots en insecten in de vorm van kleinere robots.

The Inpatient

Dit is een horrorgame met een retro uiterlijk waarin je in de huid kruipt van een patiënt die op dat moment wordt behandeld voor een of andere psychologische aandoening. Uiteraard gebeurt dit in een twijfelachtig ziekenhuis. Je taak is om te ontsnappen en dat kun je doen door je onder meer in kasten te verstoppen.

Final Fantasy XV: Monster of the Deep

De hoofdrolspelers uit de game Final Fantasy XV zijn terug en ditmaal voor een rustig middagje vissen. Behalve dat die vissen dan best groot zijn en van die grote, scherpe en enge tanden hebben, maar voor de rest is er ruimte voor een barbecue.

Brave Team

In de trailer zien we dat een groepje soldaten onder vuur wordt genomen in het centrum van een stad. Er zijn geen burgers in de buurt en we zien ook nog niet tegen wie we vechten. Zijn we eigenlijk wel de good guys?

Ook heeft speluitgever Bethesda nog aangekondigd dat The Elder Scrolls V: Skyrim onderweg is naar PlayStation VR. Wanneer de spellen precies allemaal worden uitgebracht, is op moment van schrijven helaas nog niet bekend.