De Porsche Design Huawei Watch is nu te bestellen op de website van Porsche Design, waar het apparaat bijna 800 euro kost. Je krijgt daarvoor een smartwatch die er ontzettend mooi uitziet, maar op een aantal andere vlakken z'n prijs waarschijnlijk niet waard is.

Porsche Design Huawei Watch nu te koop

Stel, je gaat niet op vakantie dit jaar en hebt dus geld over. Wat doe je dan? Je zou een Porsche Design-product kunnen kopen in een productcategorie die je nog niet in huis hebt. Nee, een auto is nog te duur, maar voor minder dan duizend euro kun je nu wel je slag slaan en een Porsche Design Huawei Watch kopen. Dit slimme horloge kost slechts 795 euro en is nu te bestellen via de website van Porsche Design. Daar kun je alles over het apparaat te weten komen, maar je kunt ook onze recensie van de Huawei Watch 2 doornemen.

De Porsche Design Huawei Watch werd in februari al aangekondigd, maar destijds was nog niet bekend wanneer die zou verschijnen en hoe duur die dan zou worden. In feite is dit model op gebied van specificaties gelijk aan de eerdergenoemde Huawei Watch 2, met de toevoeging van een roestvrijstalen omhulsel, een hybride bandje en natuurlijk custom wijzerplaten die zijn ontworpen door Porsche Design. Als we de bovenstaande foto mogen geloven dan lijkt het erop dat Messi in elk geval blij is met het dure apparaat om zijn pols.