Als we de geruchtenmolen mogen geloven dan zal de LG Watch Style verkocht worden met een vanafprijs van 249 dollar. De Watch Style is de kleinere van de twee slimme horloges waar het bedrijf met Google aan zou werken momenteel.

249 dollar voor de LG Watch Style - gerucht

Een onbekende, maar volgens de redactie van het Amerikaanse Android Police betrouwbare bron, meldt dat de LG Watch Style wordt verkocht voor een vanafprijs van 249 dollar. Dat is omgerekend zo'n 232 euro. De Watch Style is de kleinere smartwatch van de twee slimme horloges waar Google en LG aan zouden samenwerken. Die andere smartwatch is de LG Watch Sport. Die is niet alleen groter, maar biedt gebruikers ook veel meer functies aan dan de Style. Voor de Sport is op dit moment nog geen prijs naar buiten gebracht.

De smartwatches zouden geen Google-merk gaan krijgen en in plaats daarvan door het leven gaan als de LG Watch Sport en Watch Style. De grote variant krijgt een 1,38″-scherm, terwijl de kleine een display krijgt van 1,2-inch. Verder krijgt de Sport meer werkgeheugen (768 tegenover 512 in de Style), een sim-kaartsleuf, hartslagmeter en gps. De Style krijgt die features niet, maar krijgt wel een IP67-certificatie. De Sport krijgt een IP68-variant. Ook zou alleen de grote Sport worden voorzien van een nfc-chip, voor onder andere betalingen.