Jawbone heeft een nieuw design voor de UP2 en tien nieuwe kleuren voor UP2 en UP3 gelanceerd. Ook is er een gratis firmware-update te downloaden voor iedereen met zo'n fitnesstracker om z'n pols.

Jawbone UP2 en UP3 in meer kleuren verkrijgbaar

Jawbone heeft een nieuw design voor de UP2 en tien nieuwe kleuren voor UP2 en UP3 gelanceerd. De nieuwe UP-activiteitenmeters, gemaakt door vooraanstaand industrieel ontwerper Yves Behar, hebben een dun design en kunnen dag in dag uit gedragen worden. UP2, voorheen verkrijgbaar in Black Diamond en Light Grey Hex met platte bandjes, is voortaan verkrijgbaar in zes nieuwe kleuren, waarvan vijf met een gloednieuw design en twee lichte dunne bandjes. Dit moet de dunne polsband een nog modieuzer en unieker voorkomen geven.

Het aanbod aan nieuwe kleuren voor UP2 omvat Turquoise Circle, Oat Spectrum, Gunmetal Hex, Orchid Circle en Black Diamond met de nieuwe, lichte, dunne bandjes en Violet Circle met het klassieke platte bandje. UP3, de multi-sensormeter van Jawbone, is voortaan verkrijgbaar in vier extra kleuren, waaronder Indigo Twist, Ruby Cross, Sand Twist en Teal Cross, boven op de al beschikbare kleuren Black Twist en Silver Cross. Tegelijkertijd met de nieuwe kleuren en designs lanceert Jawbone een gratis draadloze firmware-update voor UP2 en UP3.

Hiermee worden nieuwe functies geactiveerd, zoals automatische slaapdetectie en registratie van de passieve hartslag. Met deze nieuwe update hoeven UP2- en UP3-gebruikers niet langer op het polsbandje te tikken om de slaapmodus te verlaten. Voortaan detecteert het UP-polsbandje automatisch wanneer de gebruiker 's avonds in slaap valt en 's ochtends weer ontwaakt. Met deze functie-update registreert de multi-sensormeter UP3 voortaan ook de passieve hartslag. Zodoende kan het systeem beter maatwerkadvies geven.

Prijs en beschikbaarheid

De UP2-meter van Jawbone is verkrijgbaar in zes nieuwe kleuren, waarvan vijf met gloednieuwe bandjes, voor 119,99 euro op Jawbone-website en verder via verschillende grote multimediawinkelketens.

  • UP2 Violet Circle Klassiek bandje
  • UP2 Orchid Circle Lichte dunne bandjes
  • UP2 Turquoise CircleLichte dunne bandjes
  • UP2 Oat Spectrum Lichte dunne bandjes
  • UP2 Gunmetal Hex Lichte dunne bandjes
  • UP2 Black Diamond Lichte dunne bandjes

De UP3-meter van Jawbone is vanaf vandaag verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren voor 179,99 euro op Jawbone-website en verder via verschillende grote multimediawinkelketens.

  • UP3 Ruby Cross
  • UP3 Indigo Twist
  • UP3 Teal CrossUP3 Sand Twist

De nieuwe firmware-update voor UP2 en UP3 zal aan alle gebruikers worden aangeboden en is beschikbaar voor iOS- én Android-versies 4.7 of recenter.