Nadat Asus op woensdag al een teaser op zijn Twitter plaatste waaruit viel op te maken dat de Asus Zenwatch 3 op 31 augustus gepresenteerd zou worden, is nu ook een render opgedoken van de smartwatch. Daarop valt duidelijk te zien dat de nieuwe smartwatch een rond scherm gaat krijgen. Zijn voorganger, de Asus Zenwatch 2, beschikte juist nog over een vierkant scherm.

Render Zenwatch 3 opgedoken

Het is 9 to 5 Google dat de render ontdekte. Het medium dook in een beta versie van de officiële Zenwatch Manager-app voor Android en kwam daar de render tegen. Naar verwachting zullen we het design dat op de render te zien is, terug gaan zien op het moment dat Asus zijn nieuwe smartwatch daadwerkelijk gaat onthullen. Die onthulling gaat waarschijnlijk op 31 augustus plaatsvinden. Wat vooral opvalt aan de render, is de drie grote knoppen waarover het horloge beschikt aan de rechterzijde van de kast. Wat we daar precies mee kunnen gaan doen, is nog niet bekend.

De render is overigens niet het eerste plaatje waarop we de nieuwste smartwatch zien. Eerder lekten er al foto's van de Zenwatch 3 uit. Over een eventuele prijs en wanneer het horloge beschikbaar komt, is tot op heden nog niets bekend. Het wachten is dan ook op de officiële lancering van Asus.