TAG Heuer heeft een nieuwe versie van de TAG Heuer Connected aangekondigd. De smartwatch is nu ook in rosegoud beschikbaar. Mocht je die versie willen hebben, dan kun je maar beter flink gespaard hebben. Het apparaat kost 9,900 dollar.

Dit is de rosegouden TAG Heuer Connected

Er bestaan dure horloge en smartwatches op de markt. Ben je op zoek naar een nieuwe smartwatch, dan betaal je daar al gauw 200 tot 300 euro voor. Momenteel is de TAG Heuer Connected, met zijn prijs van 1,500 dollar, de duurste Android Wear-smartwatch van dit moment, maar het kan natuurlijk nog altijd gekker en duurder. Hetzelfde bedrijf heeft namelijk de lat verhoogd als het gaat om hoge prijzen voor slimme horloges. De rosegouden versie van de eerdergenoemde smartwatch kost namelijk 9,900 dollar.

Die prijs is wel te verklaren. De nieuwe kleur is niet zomaar een laagje verf, maar bestaat dus uit echt rosegoud. Voor de rest heb je nog altijd te maken met hetzelfde horloge zoals je hem al kent. Onder de motorkap zit een Intel-chipset, een accu van 410mAh en 1GB aan werkgeheugen. Het lcd-scherm is 1,5-inch groot. In tegenstelling tot eerder uitgebrachte modellen, krijg je bij de rosegouden versie van de TAG Heuer Connected ook een leren bandje, in plaats van een rubberen variant. Maar dat mag ook wel voor tienduizend dollar.