Michael Kors kondigt de terugkomst van zijn iconische Runway-horloge aan als een smartwatch met een aanraakgevoelig scherm. Het slimme horloge beschikt over een hartslagmeter, zwembestendige technologie, nfc-betaalmethoden, gps-functies en veel meer. Zo krijg je ook toegang tot de Google Assistant.

Dit is de Michael Kors Access Runway-smartwatch

Michael Kors heeft aangekondigd dat zijn iconische Runway-horloge nu ook als smartwatch met touchscreen beschikaar is. Het apparaat beschikt over een hartslagmeter, zwembestendige technologie, nfc-betaalmethoden, gps-functies en meer. Naast de drie klassieke roestvrijstalen horloges, introduceert het merk ook zijn allereerste horloge met een siliconen band, zodat je snel kunt wisselen tussen je work-out en een nachtje uit. Ook is de Runway voorzien van een nieuw design voor de digitale wijzerplaat, die constant je hartslag laat zien.

Bovendien kunnen updates op de My Social app – een functie waarmee gebruikers hun foto’s op Facebook en Instagram meteen kunnen zien op hun wijzerplaat – het mogelijk maken je digitale wijzerplaten te personaliseren met stickers, die voorzien zijn van een Michael Kors-thema. De nieuwe Michael Kors Access Runway touchscreen-smartwatch draait op Wear OS van Google, inclusief de Google Assistant, en heeft onder de motorkap de Qualcomm Snapdragon Wear 2100-chipset zitten, en is compatibel met zowel iPhone- als Android-telefoons.