Samsung heeft een teaser uitgebracht voor de Samsung Gear S3. De fabrikant zal de smartwatch tijdens de IFA-beurs in Berlijn gaan aankondigen. Die beurs vindt plaats vanaf 2 tot en met 7 september. Mogelijk verschijnen er drie versies van de smartwatch.

Check de teaser voor de Samsung Gear S3

Als het nog niet duidelijk was, dan is dat het nu wel. Samsung gaat namelijk de Samsung Gear S3 aankondigen tijdens de IFA-beurs in Berlijn, die van 2 tot en met 7 september plaatsvindt. De aankondiging zal een dag eerder gedaan worden, als we de bovenstaande uitnodiging mogen geloven, tussen elf en twaalf uur in de ochtend (Nederlandse tijd). Net als vorig jaar tijdens de IFA, toen de Gear S2 werd aangekondigd, wil het bedrijf ook dit jaar tijdens dezelfde beurs de nadruk gaan leggen op de verversing van zijn wearables.

Helaas weten we verder nog maar weinig over de Samsung Gear S3. Over het basismodel, de Frontier, wordt gezegd dat het een roterende rand krijgt, net zoals zijn voorganger. Zodoende kun je gemakkelijker door het menu van de smartwatch navigeren, zonder dat je vinger constant in de weg zit. Ook zouden gebruikers moeiteloos banden moeten kunnen omwisselen. Daarnaast zouden er nog twee versies worden geproduceerd, namelijk een Classic- en een Explorer-variant. Die laatstgenoemde zou extra knoppen gaan krijgen.