Samsung heeft een video op YouTube geplaatst met daarin een hoop uitleg over het gebruik van de onlangs aangekondigde fitnesstracker Samsung Gear Fit2. Deze fitnesstracker werd eerder al aangekondigd samen met de Bluetooth-oordoppen genaamd Gear IconX.

Check de video over de Samsung Gear Fit2

Samsung heeft vorige week de Samsung Gear Fit2 onthuld, samen met de Gear IconX. Dit zijn twee fitness-trackers; de eerstgenoemde is min of meer traditioneel doch uitgebreid te noemen, terwijl de laatstgenoemde een tracker in de vorm van Bluetooth-oordoppen is. Vandaag heeft de producent uit Zuid-Korea een video op YouTube geplaatst met daarin handige informatie over het gebruik van de Gear Fit2. Zo kun je, wanneer je van plan bent het apparaatje aan te schaffen, direct goed beginnen met je workouts in combinatie met allerlei functies.

De Gear Fit2 beschikt over een ergonomisch design die je elke dag comfortabel zou moeten kunnen dragen. Het hoge resolutie Super Amoled-touchscreen houdt work-outs overzichtelijk, en stelt je in staat nieuwe berichten te lezen en direct te reageren. Dankzij Auto Activity Tracking hoef je de Fit2 niet handmatig in te stellen, of je nu rent, wandelt, fietst, of de roeimachine of crosstrainer gebruikt. De wearable communiceert moeiteloos met S-Health en andere fitnessapplicaties. Met ‘Step Challenges’ ga je 1-op-1 de strijd aan met je vrienden.