Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengen zowel Samsung als LG dit jaar nieuwe smartwatches mee naar de IFA-beurs in Berlijn. Die beurs vindt begin september plaats in Berlijn.

Nieuwe smartwatches van Samsung en LG - gerucht

De Koreaanse website Yonhap News schrijft dat zowel Samsung als LG dit jaar nieuwe smartwatches meenemen naar de IFA in Berlijn. In het verleden heeft Samsung vaker de IFA-beurs aangegrepen om nieuwe smartwatches te presenteren, zoals de Gear S3 en Gear Sport. Het slimme horloge dat wordt meegenomen zal de Gear S3-opvolger gaan worden. Andere geruchten wijzen op een Samsung Galaxy Watch, maar de geruchtenmolen is ook nog niet uitgesproken over de Gear S4. We zullen het moeten afwachten.

Daarnaast zou LG dus ook een nieuwe smartwatch moeten presenteren tijdens deze grote elektronicabeurs. Sterker nog, het bedrijf zou zelfs twee nieuwe smartwatches willen gaan presenteren. Allebei deze slimme horloges zouden moeten draaien op Wear OS van Google, dat voorheen door het leven ging als Android Wear. Helaas weten we nog helemaal niets over deze horloges, dus zullen we de aankondiging moeten afwachten. De geruchtenmolen laat ook vrij weinig los over de smartwatches. De IFA begint officeel op 31 augustus en loopt door tot en met 5 september.