Samsung en Warner Bros. hebben tijdens de San Diego Comic Con laten zien dat er wordt gewerkt aan een Suicide Squad virtual reality-ervaring. Je kunt een scène uit de film beleving door de ogen van één van de personages of kijken waar je maar wil.

Dit is de vr-ervaring voor Suicide Squad

Samsung en Warner Bros. werken momenteel aan een virtual reality-ervaring voor de film Suicide Squad. De making-off-video voor deze ervaring is dit weekend laten zien tijdens de San Diego Comic Con, een beurs die geheel in het teken staat van comics, superhelden en meer. Je kunt een scène uit de film beleven door te kijken waar je maar wil (het lijkt alsof je over de actie zweeft), terwijl je daarna in de huid kunt kruipen van niemand minder dan Harley Quinn, een personage uit het DC-universum dat wordt gespeeld door Margot Robbie.

Het blijft echter niet bij kijken alleen, want je moet er ook voor zorgen dat de missie tot een goed einde wordt gebracht. Wanneer je in de huid kruipt van Quinn, dien je namelijk mee te vechten met de rest van de groep. Doe je het niet goed, dan zal de missie niet geslaagd zijn en iedereen doodgaan. In de onderstaande video kun je een glimp opvangen van hoe die virtual reality-ervaring voor Suicide Squad eruitziet. Het is nog niet bekend wanneer je de ervaring kunt downloaden, maar mogelijk kan dat in augustus tijdens de bioscooplancering van de film.