Samsung werkt mogelijk achter de schermen aan twee nieuwe producten binnen de Gear-lijn: de Samsung Gear Fit 2 en Gear IconX. Beide producten zijn al op de foto gezet, waardoor we al de eerste informatie over de wearables voorbij hebben zien komen.

Samsung Gear Fit 2 en Gear IconX al te zien op foto's

Samsung werkt mogelijk achter de schermen aan twee nieuwe Gear-producten: een nieuwe Gear Fit en Bluetooth-oordopjes. Officieel zijn deze producten nog niet aangekondigd, maar er is al wel wat informatie beschikbaar. De fitnesstracker heet mogelijk de Samsung Gear Fit 2 en de oordoppen heten mogelijk de Gear IconX. De Gear Fit 2 wordt waarschijnlijk de opvolger van de Gear Fit, die in 2014 is uitgebracht door de Zuid-Koreaanse fabrikant. Mogelijk krijgt deze wearable een scherm van 1.84-inch.

Dit scherm zou iets meer gebogen moeten zijn dan zijn voorganger. Daardoor zou het design ook meer ergonomisch moeten zijn. De grootste toevoeging is mogelijk een gps-module, waardoor het meten van je fitnessactiviteiten accurater wordt. Over de IconX is vrij weinig bekend. Waarschijnlijk worden dit Bluetooth-oordopjes met touch-onderdelen. De IconX zou water- en stofdicht zijn en kunnen fungeren als een muziekspeler en fitnesstracker in één. Ook zijn er maar liefst 4GB aan opslagruimte aanwezig zijn.