Samsung zou voornemens zijn de Samsung Gear S2 Band Adapter uit te brengen: met deze adapter zou je je eigen horlogeband kunnen gebruiken voor de smartwatch. Het is helaas niet bekend wanneer deze accessoire wordt uitgebracht.

Zelf je bandje uitkiezen voor de Samsung Gear S2

Het kan zijn dat je inmiddels ervaring hebt met de Samsung Gear S2 en hebt gemerkt dat die rubberen polsband voor wat irritatie aan het einde van de dag kan zorgen. Samsung mag dan wel elk irriterend bandje gratis vervangen - je hebt dan nog steeds te maken met dezelfde soort band. Mogelijk komt hier in de toekomst verandering, met de Band Adapter voor de smartwatch. Er zijn namelijk afbeeldingen opgedoken van wat mogelijk die Band Adapter is, waarmee je dus zelf het bandje van de Gear S2 kunt uitkiezen en gebruiken.

samsung-gear-s2-band-adapter

Het is op dit moment niet duidelijk welke banden je precies kunt gebruiken, maar we verwachten dat het voor de grootte of breedte van de band niet hoeft uit te maken. Samsung heeft echter nog niets over deze accessoire naar buiten gebracht, waardoor het nog even moeilijk inschatten is. Mocht je een Samsung Gear S2 Classic om je pols hebben, die iets duurder is dan het normale model, dan beschik je al over de mogelijkheid van bandje te kunnen wisselen. Het is nu wachten op de officiële aankondiging van het Zuid-Koreaanse bedrijf.