Samsung heeft een update uitgebracht voor de Samsung Gear S2. De update moet de problemen met de bluetooth-verbinding oplossen. De update wordt nu uitgerold en brengt de firmwareversie naar R732XXU2EQC1 en R7320XA2EQC1.

Download de update voor de Samsung Gear S2

Naast de Samsung Gear S3, in zijn verschillende versies, heeft Samsung nog een andere smartwatch die het bedrijf onderhoudt: de Samsung Gear S2. Dit slimme horloge ontvangt nog wel eens een kleine update die de gebruikerservaring wat oppoetst, maar er worden de laatste tijd eigenlijk geen grote of belangrijke functies meer toegevoegd. Vandaag komt daar geen verandering, maar er is wel een kleine update beschikbaar die nog wel eens belangrijk kan zijn voor de mensen die problemen hebben ondervonden met de bluetooth-verbinding.

De update voor de Samsung Gear S2 brengt namelijk een oplossing voor die problemen met zich mee. Ook brengt die update de versie van de firmware naar R732XXU2EQC1 en R7320XA2EQC1. Meer is er dit keer helaas niet. Je kunt de software-update nu verwachten voor je Gear S2. Je hoeft er ook niet heel veel ruimte voor vrij te maken, aangezien die maar 19.64 MB groot is. Het besturingssysteem zal ook een ander versienummer krijgen, namelijk Tizen 2.3.2.2. Hopelijk doet Samsung ook snel wat aan die andere problemen met OS...