Samsung heeft bekendgemaakt dat de Samsung Gear S2-smartwatch vanaf 30 oktober verkrijgbaar is in Nederland. Het ronde ontwerp zou de gebruikservaring naar een hoger niveau moeten brengen, aldus de fabrikant van het slimme horloge.

Samsung Gear S2: 30 oktober te koop in Nederland

Samsung heeft middels een persbericht laten weten dat de Samsung Gear S2-smartwatch vanaf 30 oktober te koop is in Nederland. Het ronde ontwerp zou de gebruikservaring naar een hoger niveau moet brengen, geeft Samsung aan. Door aan de ring op de Gear S2 te draaien, navigeer je snel en eenvoudig door het menu, de berichten en de applicaties. De Samsung Gear S2 gaat twee dagen mee op een batterijlading. Is de batterij leeg, dan is die gemakkelijk draadloos op te laden via een charging dock die op je nachtkastje past.

De smartwatch is beschikbaar in twee modellen: Gear S2 en Gear S2 classic. Met een zwarte afwerking en lederen band is de classic het model voor mensen die de voorkeur geven aan een traditioneel horlogedesign, voorzien van de nieuwste technologie. De Gear S2 is ideaal voor designliefhebbers die graag opvallen met een minimalistisch, modern ontwerp. De Gear S2 is leverbaar in de kleur Dark Grey met en een donkergrijze band en in de kleur Silver met een witte band. Lees ook onze hands-on met het polsapparaat.

Prijs en beschikbaarheid

De Gear S2 is vanaf 30 oktober verkrijgbaar bij de bekende Samsung-verkoopadressen, voor een verkoopadviesprijs vanaf 349 euro. Polsbandjes zijn apart verkrijgbaar vanaf 39,99 euro.