Samsung werkt momenteel achter de schermen aan de Samsung Gear S3, die mogelijk in twee varianten verkrijgbaar zal zijn: onder andere de Classic-versie. Daarmee zou Samsung dus dezelfde stappen zetten als met de Gear S2, die eerder werd gelanceerd.

Samsung Gear S3 mogelijk in twee varianten

Het is geen geheim meer dan Samsung werkt aan de Samsung Gear S3. Dit zal wederom een ronde smartwatch met Tizen als besturingssysteem gaan worden. Nu is er een handelsmerk van Samsung opgedoken, waaruit mogelijk op te maken valt dat de fabrikant dezelfde route wil bewandelen als met de Samsung Gear S2. Van dat slimme horloge is namelijk een reguliere als een klassieke versie beschikbaar en het lijkt er dus op dat het bedrijf nu hetzelfde wil doen. De Gear S3 krijgt mogelijk dus ook een Classic-variant.

Dat valt op te maken uit het handelsmerk, met daarin de naam Gear S3 Classic. Eerder dook er al een ander handelsmerk op, waarin de naam Gear S3 Frontier te lezen staat. Daardoor leeft nu de gedachte dat Samsung twee versies van de smartwatch zal uitbrengen. Maar het kan ook zomaar zijn dat de fabrikant iedereen voor wil zijn en de naam alvast wil laten vastleggen, voordat iemand ermee aan de haal gaat. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van het apparaat, die mogelijk plaatsvindt tijdens de IFA-beurs in Berlijn.