De Samsung Gear S3 zal vanaf 4 november verkrijgbaar zijn in Nederland, meldt het officiële Twitter-profiel van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Of het naar buiten brengen van de releasedatum de bedoeling was, is nu nog de vraag.

Samsung Gear S3: verkrijgbaar vanaf 4 november

Vorige week onthulde Samsung officieel zijn nieuwste smartwatch, de Samsung Gear S3. Deze smartwatch zal in het vierde kwartaal van 2016 gelanceerd worden, was toen de boodschap. Een precieze releasedatum werd nog niet gegeven door het bedrijf. Maar dat betekent niet dat elke medewerker zijn mond kan houden, natuurlijk. Zo heeft mogelijk een collega van het Nederlandse Twitter-account van de Zuid-Koreaanse fabrikant haar mond voorbij gepraat, want zij meldt dat de releasedatum 4 november is.

samsung-gear-s3-4-november

Samsung heeft zelf de informatie nog niet bevestigd, dus houd nog even een slag om de arm. Wellicht dat Wendy ook al even op de vingers was getikt, want daarna geeft ze aan dat de datum een indicatie is. In het vervolg van het gesprek, dat je hier kunt lezen op Twitter, zie je dat de man die de vraag aan de klantenservice van Samsung stelde al aangeeft dat de levering waarschijnlijk op 11 november plaatsvindt. Het lijkt er dus op dat we vanaf begin november dit jaar aan de slag kunnen met de nieuwste smartwatch van Samsung, de Gear S3.

Check hier de verschillen tussen de Gear S3 en de Gear S2.