Samsung heeft een speciale app uitgebracht in Google Play, waarmee je de Samsung Gear S2 virtueel kunt uitproberen. Je kunt het horloge van alle kanten bekijken, aan de roterende rand draaien en een foto maken van de smartwatch om je pols dankzij augmented reality.

Probeer de Samsung Gear S2 nu virtueel uit

Samsung heeft een app uitgebracht voor Android waarmee geïnteresseerden in de Samsung Gear S2 de smartwatch virtueel kunnen uitproberen. Wanneer je de app downloadt en opstart, dan kun je het slimme horloge binnen de app van alle kanten en in alle beschikbare kleuren bekijken. Daarnaast is het zelfs mogelijk even aan die roterende rand te draaien - een exclusieve feature die we voorlopig alleen bij de Gear S2-smartwatch zien - en is het mogelijk een foto te maken met de Gear S2 aan je pols, door middel van augmented reality.

Wat je daarvoor moet doen is je camera richten op je pols, vanuit de app natuurlijk, en een foto maken. Daarna kun je die foto delen met andere mensen op social media. Ook kun je nog features zoals de notificaties, Samsung Pay en meer uitproberen, zodat je zeker weet of je de Samsung Gear S2 wil kopen wanneer hij in Nederland verschijnt. De Gear S2 is vanaf 30 oktober verkrijgbaar bij de bekende Samsung-verkoopadressen, voor een verkoopadviesprijs vanaf 349 euro. Polsbandjes zijn vanaf die dag ook los te koop, vanaf 39,99 euro.

Lees ook onze hands-on met het polsapparaat.