Samsung heeft laten weten dat er binnenkort limited editions van de Gear S3 en Gear Sport worden uitgebracht, om te laten zien dat ze meer dan gadgets zijn. Daarvoor wordt samengewerkt met PDA Group, een toonaangevende distributeur op het gebied van horloges en sieraden van bekende merken zoals Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Esprit. 

Limited editions van Gear S3 en Gear Sport

Samsung is van mening dat smartwatches meer dan een gadget, een hebbeding, zijn. Daarom bundelt het bedrijf de krachten met PDA Group, een toonaangevende distributeur op het gebied van horloges en sieraden van bekende merken zoals Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Esprit. Als aftrap van de samenwerking lanceren Samsung en PDA Group binnenkort een ‘Limited Edition’ van de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport. Deze speciale uitgaven van de populaire smartwatches van Samsung kenmerken zich door een exclusieve stalen band.

De Limited Editions van de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport zijn vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar. De speciale versies van de Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 449 euro. De Gear Sport is beschikbaar voor 399 euro. Voor meer informatie over de verschillende smartwatches raden we je aan onze recensies te lezen. In dit artikel lees je alles over de Samsung Gear S3 (Frontier), terwijl je in dit artikel terecht kunt voor onze beoordeling over de Samsung Gear Sport.