Samsung heeft enkele opmerkelijke concepten getoond van de Samsung Gear S3. De smartwatch is onder andere in een zakhorloge veranderd. Eén van die zakhorloges heeft de Gear S3 omgetoverd tot een regulier horloge, met mechanische onderdelen.

Alternatieve versies van de Samsung Gear S3

De Samsung Gear S3 is de meest recente versie van de Samsung-smartwatch die op het besturingssysteem Tizen draait. Van het slimme horloge zijn twee versies uitgebracht: de reguliere editie en de stevigere Frontier-variant. Tijdens Baselworld, een beurs die in het teken staat van sieraden, horloges, smartwatches en meer, heeft Samsung nog een aantal alternatieve edities van het apparaat tentoongesteld die waarschijnlijk niet op de markt worden uitgebracht. De ontwerpen zijn gemaakt door designer Yvan Arpa.

Eén van de nieuwe versies van de Samsung Gear S3, is de variant die is omgetoverd tot een regulier horloge, met mechanische onderdelen. Daardoor valt de Gear S3 ineens in een andere categorie, maar het ziet er erg mooi uit. Daarnaast is er een premium versie gepresenteerd, die vooral de randen aanpakt van het slimme horloge. Ook zijn er andere bandjes en kleuren beschikbaar. De laatste optie tovert de Gear S3 om in een zakhorloge, die nog wel digitaal is. Maar van buiten zie je dat er niet van af en oogt het allemaal behoorlijk chic.

Lees ook onze Samsung Gear S3 review.