Samsung werkt mogelijk aan een nieuwe fitnesstracker genaamd de Samsung Gear Fit Pro, blijkt uit een merknaamregistratie. Mogelijk wordt dit een opvolger van de Gear Fit 2 of anders een sterk verbeterde versie voor actieve sporters.

Gear Fit Pro: de nieuwe fitnesstracker van Samsung?

Samsung biedt momenteel verschillende soorten wearables. De meest recente modellen zijn de Samsung Gear Fit 2 en de Samsung Gear S3, en het ziet er naar uit dat we daar binnenkort nog een versie aan mogen toevoegen: de Gear Fit Pro. Die naam is namelijk opgedoken bij de aanvraag van een merknaam. Mogelijk wordt dit dus de nieuwe fitnesstracker van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Of het een verbeterde versie van de Gear Fit 2 wordt of misschien wel een geheel nieuwe fitnesstracker, gericht op de meest fanatieke sporters, is nu niet bekend.

Er is nog helemaal geen informatie over de onbekende fitnesstracker opgedoken, dus dit is momenteel alles wat we over het apparaatje weten. De merknaam is aangevraagd in de Europese Unie, wat doet geloven dat in elk geval de Europeanen kunnen rekenen op deze nieuwe wearable. Helaas zijn er ook nog geen geruchten verschenen over een nieuwe fitnesstracker van Samsung, dus kunnen we op dit moment ook niet enigszins vooruitkijken naar wat wellicht komen gaat. Misschien horen we binnenkort wel meer over de Samsung Gear Fit Pro.