Pizza bestellen met je schoenen: je zult er misschien nooit aan gedacht hebben, maar de schoenen bestaan en zijn gemaakt door Pizza Hut. Er worden 64 paar van deze sneakers gemaakt, die helaas niet te koop zullen worden aangeboden.

Pizza bestellen met je schoenen? Waarom niet

Tegenwoordig bestaan er een hoop wearables. Hier op Wearables Magazine besteden we aandacht aan de consumentenproducten, maar ook aan de producten die we helaas niet kunnen kopen -- maar die wel heel opvallend zijn. Zoals de schoenen die Pizza Hut deze week heeft gepresenteerd. Met deze sneakers is het mogelijk een pizza te bestellen bij het pizzarestaurant door simpelweg op een knopje te drukken. Middels bluetooth en je locatie weet Pizza Hut waar je op dat moment bent, waardoor je pizza zo, moeiteloos, bezorgd wordt.

De schoenen worden Pie Tops genoemd. Er komen 64 paar aan, die helaas niet te koop zullen zijn. In de bovenstaande reclame is te zien hoe gemakkelijk het werkt. Je drukt op de knop en de pizza wordt bezorgd. Waarschijnlijk moet je dan wel van tevoren hebben ingesteld wat je voorkeur is, want je kunt verder helemaal niets aangeven tijdens het bestellen. Daar heb je gelukkig genoeg alternatieven voor, zoals een computer, smartphone of een slimme speaker. Ja, je kunt ook pizza bestellen met een speaker. De sneakers zijn gemaakt door Shoe Surgeon.