Skagen heeft een nieuwe hybride horloge gepresenteerd tijdens Baselworld 2018. Het horloge is bedoeld voor mensen die eigenlijk geen horloges dragen. Het hybride karakter zorgt ervoor dat je een traditioneel horloge om je pols hebt hangen, die slim genoeg is om ook als fitnesstracker door het leven te gaan.

Dit is de Skagen Holst

Skagen heeft tijdens Baselworld 2018 een nieuwe hybride aangekondigd. De Skagen Holst mengt het uiterlijk van een traditioneel horloge met de intelligentie van een fitnesstracker, zoals alle hybrides doen, en is ontworpen voor de mensen die doorgaans geen horloge of tracker dragen. Het is één van de dunste en lichtste hybrides van dit moment, maar verder heeft de horlogemaker nog weinig details naar buiten gebracht. Wel weten we al dat de grootte van het omhulsel 40 mm is. Door dit karakter moet het een aantrekklijk horloge worden.

De Skagen Holst zal in twee versies te koop zijn. Eén zal een metalen band en zwarte wijzerplaat krijgen, terwijl de andere een leren band en blauwe wijzerplaat zal aanbieden. De eerstgenoemde is gemaakt van titanium met het effect van geborsteld metaal, terwijl de andere is gemaakt van roestvrij staal. Verder is er links een kleine stappenteller aanwezig. Een releasedatum is nog niet gegeven. De prijzen zijn al wel bekend. De Holst moet respectievelijk 195 (157 euro) en 175 dollar (141 euro) gaan kosten. De europrijzen zijn exclusief onze belastingen.