Skagen heeft een nieuwe hybride smartwatch aangekondigd, die vanaf nu te koop is: de Skagen Signatur T-Bar. Dit is de kleinste hybride smartwatch van dit moment, die is ontworpen met vrouwen in het achterhoofd.

Dit is de Skagen Signatur T-Bar

Skagen heeft een nieuwe smartwatch aangekondigd: Skagen Signatur T-Bar. De hybride smartwatch is vanaf nu verkrijgbaar in vier kleurcombinaties, waaronder bandjes in stainless steel en roségoud, en is de meest compacte en daarmee vrouwelijke wearable tot nu toe. Net zoals de andere wearables van het lifestylemerk is ook dit horloge gemaakt volgens een aantal principes: modern, minimalistisch ontwerp en technologie die versimpelt en verbindt. Dit horloge moet het leven simpeler maken, in plaats van moeilijker.

De Signatur T-Bar hybride smartwatch combineert het profiel en subtiele ontwerp van Skagens Signatur T-Bar-kast met slimme technologie. Enkele van de slimme functionaliteiten zijn:

  • Door de gebruiker in te stellen bel-, sms- en e-mailnotificaties
  • Een batterij die niet opgeladen hoeft te worden
  • Automatische tijdinstelling
  • Activiteits-, slaap- en bewegingsdoel-tracking
  • Bedieningsopties voor je smartphone

Prijs en beschikbaarheid

De Skagen Signatur T-Bar hybride smartwatch is verkrijgbaar vanaf 199 euro en is te koppelen met de onlangs bijgewerkte Skagen-app, die werkt met iOS en Android. Je doet er altijd goed aan de nieuwste versies van het OS te downloaden.